Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I used to...

I used to be happy

I used to be naiv

I used to be forgiven

I used to be weak

But like a child I learnt....

There isn´t always sunshine
Life isn´t always like you thought it was
You can´t always rely on other
Everybody is weak, the secret is to keep it inside....




Fri vers av Sanity
Läst 368 gånger
Publicerad 2007-01-19 21:46



Bookmark and Share


  Amy (F)
Ajabaja, det är det sista man ska göra. Hålla det inom sig, ajabaja ajabaja *slår dig på fingrarna* MEN, vad ska man säga? Sånt är livet! Vi individer är för fega för varandra, iaf majoriteten av oss =)
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Sanity
Sanity