Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som händer...

Det som händer...

Pinnen åker in och ut ur musen

skönt kan det kännas

ibland kan det brännas

...

men vad händer innan?

innan det sker?

jo mannen du mött

han vill alltid se mer

klädder är gammalt

kom in i nuett

jag vill se det

nakna duett

...

Camsex

telefonsex

oralsex

och mycket mer

det är en sexreflex

sex är det bästa med en relation

utan det saknar det passion

det är vad dom säger

till alla tjejer

...

Det killar gör

dom bara förstör

föst är dom harmlösa

sedan börjar dom klösa

börjar tafsa på dina bröst

och slickar dom som tröst

går lös på din mus

och sedan är det dig dom äger

kan komma och gå som dom vill

och alltid slåtill

slickar hela din kropp

och sticker in sin snopp

...

Killar är nog som dom är

våldtar oss det kan vi leva med

men trotts allt dom gör är det okej

för det är en manns domenerad värld vi lever i

och då är det ju sånt som händer...




Fri vers av Samantha
Läst 247 gånger
Publicerad 2007-01-20 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samantha