Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröllop


Bara för att jag inte ser det med mina ögon
betyder det inte att jag inte förstår.

(nu är vi nästan på andra sidan jorden)

Och där
I vackra kläder
Solen skiner
(om det varit Vi hade det varit solnedgång och varm sand)

Hon är lycklig
Du är stolt
Jag cirkulerar bland alla gäster fast ni inte ser mig

Nu är det försent

Jag vet inte om ni kysser varandra men jag vet att från och med nu börjar ni

(jag borde försvinna nu men bara en liten stund till)

Människor väsnas
Bilar tutar
Ni åker iväg i en lång karavan

(Vänta på mig!)
Men ni ser mig inte
Ser inte tillbaka

(hemma igen)

(tystnad)

Det enda jag hör är ekot av hur min hand äntligen släppte taget

(om jag lyssnar jag riktigt noga)








Fri vers av vinterflicka
Läst 449 gånger
Publicerad 2007-01-20 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vinterflicka