Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
?


Kanske.. kanske inte?

Jag vet inte
varför
jag och du
är tillsammans
jo på många sätt
vet jag
men inte på alla sätt
kanske inte
för att det allra viktigaste
inte finns där
den djupaste känslan
finns inte där
varför
varför inte
jag vet inte
kanske kanske inte
det är så svårt
när huvet säger en sak
och hjärtat en annan
och jag vill inte det
kanske kanske inte
ska vi vara
kanske inte..




Övriga genrer av Fjällblomman
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-21 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjällblomman