Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig-faktiskt

Jag gör det
verkligen
älskar dig alltså
fastän du har svårt att förstå det
kanske för att du inte älskar dig själv
kanske för att du inte vågar tro på mig
men jag gör det
och det har tagit en lång tid
men nu vill jag vara med dig för evigt
växa och leva tillsammans i nuet
skratta och gråta ihop
leva tills vi blir gamla och fortfarande
hålla handen
uppleva saker tillsammans som
vi kan se tillbaka på och minnas
ja jag älskar dig fastän du
inte förstår...
och jag hoppas du älskar mig med....




Övriga genrer av Fjällblomman
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-02 12:01



Bookmark and Share


  Ronny Berk
som i längtans och gemenskaps känslor förmedlar den texten...
en hoppets och framtidens längtans...ja...
2008-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Fjällblomman