Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting vackert syns inte


Det kunde ha varit en viskning
som svepte bort alla andra tankar.

Det kunde ha varit en påminnelse
om att hjärtat ännu bankar.

Det kunde ha varit själen
som visade mig att den fanns.

Det kunde ha varit en räddning
från långt-borta någonstans...

Men det var bara vinden
som lekte med mitt hår
genom luften rakt emot mig
för att hindra ännu en tår

Ja, det var bara vinden
Som liksom smög förbi
och försvann på en sekund,


men finns föralltid inuti.




Fri vers av Dead dreams living
Läst 491 gånger
Publicerad 2007-01-21 19:34



Bookmark and Share


  soulmate_
jag går alltid och tänker på allt det vackra hos människor,det känns som om du har läst mina tankar.superfint.
2007-01-25

  Lollan_
ohh, denna var fin och vacker :)
gillade jätte mycket det kursiva syckena, så fint ^^ :)
2007-01-21

  Sanchez VIP
det var vackert det här ...fladdrande, tänker på den där plastpåsen i American Beauty, så där vackert är det
2007-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Dead dreams living
Dead dreams living