Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du.


Jag vill bara ha ditt hjärta,

Förstår du inte att du sårar mig
Varje gång jag får kyssa dina läppar
Förstår du inte att mitt hjärta dör
En liten bit, varje gång jag får röra din hud

Förstår du inte hur ont i själen det gör
När du smeker min hals
Vad betyder jag för dig
Förstår du inte, att jag vill ha mer
Jag vill ha hela dig
Inte bara dina händer, även om de är underbara
Jag vill ha ditt hjärta

Förstår du inte att jag drömmer om dig,
varje natt, och allt oftare är du med
någon annan än jag
och tårarna faller och jag vaknar i panik
Jag vill inte förlora dig
Men vad ska jag förlora, när jag inte har dig

Och förstår du inte hur många gånger
du gett mig falska hopp genom att,
viska mitt namn
och förstår du hur det hugger i mitt hjärta
varje gång jag ser dig.
Hugger det någonsin i ditt, när du ser mig.

Jag försöker göra allt perfekt
För att du ska se
För att du ska se på mig
Men du ser bort

Du säger att du inte vill vara bunden
Men jag tänker inte binda dig med mer än kärlekens band
Du ska få flyga fritt som den ängel du är
Låt mig få ta hand om dina vingar
Låt mig få vara fri med dig.
Jag älskar dig.




Fri vers av barajag
Läst 496 gånger
Publicerad 2007-01-21 20:47



Bookmark and Share


  Lidde
Så vackert
2007-01-27

  sockerspöket
Jag känner alltför väl igen mig.. mycket starka och fina ord!
2007-01-22

    sunnanvind
Oj... Den högg till
i mig... Vad bra den är!
Kram
2007-01-21

  Mackan
väldigt vacker
kan verkligen relatera till dina vackra ord och beskrivningar
2007-01-21
  > Nästa text
< Föregående

barajag