Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Föddes ur sorg och saknad


Tankar i Mörkret




Livet en gåta är,
Med följer en del besvär.
Man gör rätt och man gör fel,
Så är det till största del.
Ibland är det ljusa stunder,
Då man nästan tror på under.
Kär som en klockarkatt,
Det har man också vart.
Det går upp och det går ner,
Man gråter när ingen ser.
Ensam i mitt lilla hus,
Är det mörkt fast man har ljus.
Hoppas något skall hända,
Att ljuset skall återvända,
Att någon ville dela allt med mig,
Och som säger: Jag älskar dig!.
© Annette
20031214




Fri vers av Annette
Läst 190 gånger
Publicerad 2007-01-22 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annette