Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något som jag bara skrev och det ska visa min lilla (ganska stora) desperation efter....någon.....


att du kanske inte finns hindrar inte mig från att sakna dig, och snälla, sakna mig.


söta söta socker

som jag aldrig har kännt
på något sätt
jag vill ha dig

jag har alltid saknat dig
dina fingrar
som jag bara vet finns någon stans

bakom tusen äckliga slemmiga väggar av sement
och mil av asfalt

jag vet att du finns
borde
finnas

jag har saknat dig
vet vet att jag ska hitta dig

men först måsste jag blunda
för jag orkar inte mera asfalt

rädda mig!

För asfalt äter mig
och all steriotyp tristess

den bara kväver mig
och jag längtar så

efter dig

och dina kalla fingrar
för snälla säg att dom behöver mig







Fri vers av yollan
Läst 460 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-01-22 18:21



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
saknad.
en fin sådan.
2008-07-05

    Bodil Sandberg
En mycket gripande dikt om saknaden efter någon...du använder ordet asfalt och det är en väldans bra poetisk symbolik...
2007-03-11

  Arro
jag älskar den och din lilla lögnerska du sa att den var dålig, den är jätte bra du kan inte göra dåliga dikter!
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

yollan
yollan