Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotfall

De smäller av raketer
bakom husknutar och takfall
Du sticker nålar i huden
knäfäller mina fotfall
Jag kan inte låta bli att ilskna
mellan din mun och dina ord
Ich mag Dich auch
Yeah Right!
Det var ju just ett fint hjärnspöksåterfall




Fri vers av Svala
Läst 355 gånger
Publicerad 2007-01-23 12:20



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
verkar vara nyår
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Svala
Svala