Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Chin up angel!


An Angel in Tears

An angel sitting in her dark room
eating pills feeling doomed
she falls to her knees
whispers a prayer then saying
\"God when will this flower bloom?\"
I don\'t know where to go
I don\'t know what to say
I don\'t know what to do
so I take a final breath and turn to you.

And a voice said from a far...

My angel, you\'ll be fine
you\'re in my arms, I\'m by your side
let your wings guide you
seek the words in your heart
and you shall find the strength
to walk out from the dark.




Fri vers av Tjeckspeare
Läst 603 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-23 15:09



Bookmark and Share


  Jonathan Fryxelius
Härligt att finna tröst i mörkret. Det betyder inte att allt är lätt efteråt, men det blir i alla fall meningsfullt att försöka, och man får kraft att stå upp. Och dessa änglar som inte förstår sitt värde, de finns ju överallt. De som är så vackra, men sköra. Jag känner igen det.. Tack för uppmuntrande läsning. :D
2009-03-12

  Cosmic Johanna
Wow, i just found such a angel in discuise on this site, I bookmarked this to enjoy later again, you have a wonderfull way to express you, with melody that goes deep.
2008-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Tjeckspeare
Tjeckspeare