Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sången om Fredrik


En dag nyligen
längs en väg
mötte jag en man
Han stirrade lystet
viskade något
när vi passerade varann

Jag fortsatte gå
men stannade snart
vände mig sakta
och där;
det kala skalet
och samma tomma blick
alldeles intill

han väste:
\"Hej min vän!
Låt mig få smaka på din hjässa
låt mig få suga i mig din rot,
din källa
och jag ska ge dig frihet\"

Jag gav honom mitt land







Fri vers av kun
Läst 635 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-23 20:25



Bookmark and Share


    oscar70
Du röstade med andra ord fel, "Nya Moderaterna". vem skulle ge sitt land till dem. Svenne. Förvisso vann en gång "ny demokrati" men vem gör om det, går på det där med "ny". huh!
2008-07-16

    Smålandspåg
Härligt nytt! Tankeväckande!
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

kun