Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dunk dunk ;)


Kärleken lever


kärleken lever

i betraktarens hjärta

växer drömmarna




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 441 gånger
Publicerad 2007-01-23 21:55



Bookmark and Share


  Kent Love
vadå amatör ! det är dags och ge ut en bok...mvh./ Kent
2007-03-14

    pretto
Fin dikt om kärlek. Länge leve kärleken
2007-02-10

    Bodil Sandberg
Ja visst lever kärleken och det har du påtalat på ett underbart vis med din vackra haiku!!!
2007-01-30

  AndersN
En bra haiku i 5-7-5 format
Bra uppdelning 1-2 2-3

klapp, klapp :)
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP