Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mardrömsdöd I

jag drömde inatt att du sa alla anledningar till varför du lämnade mig ensam...




Fri vers av Snörosen
Läst 335 gånger
Publicerad 2005-01-24 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snörosen
Snörosen