Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen utan skor.

Mannen utan skor i bara strumplästen bor.
Vintern biter,kölden kniper kring hans fötter.
Ensam han är ingen skuld han bär,enbart börda av fattigdom.
En man av äldre dagar som ingen varken vill se eller behaga.




Fri vers av Zantiago
Läst 385 gånger
Publicerad 2007-01-24 00:11



Bookmark and Share


  Arwen
den är personligt skriven, gillar ditt språk. och du skildrar orättvisa och utanförskap bra.
2007-01-24

    Barbro. Norberg-Rönnlund
Tragik satt på pränt med viss känsla & visst känner läsaren också !
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Zantiago
Zantiago