Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleksdikt utan Hopp


Det Ofrånkomligas Gryning

Hon låter sin himmel aldrig falla
Över mig vilar teatertaket
Men för tungt ger det vika
Vi får låtsas nu
Bygga en sol i vinternatten
Glömda i varandras armar
Sjunger vi våra sånger nu
Vargvackert och utan sorg
Tills --- försent
Blunda hårdare min kära
Gryningen dödar oss




Fri vers av Varan
Läst 1624 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-01-24 10:43



Bookmark and Share


  aol
så stark vacker dikt läs min dikt älska som ett kompliment till din fina
2008-10-09

    Ladylove
Den här läser jag ofta. Här märks det verkligen hur mäktigt du kan skriva, förmedla och inspirera.
2006-04-26

  madinsane
..sviktar hoppet så?
2005-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Varan
Varan