Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kommentarer <3


blunt force trauma

det här är avtryckaren jag är inte ens i närheten av perfektion
det här är utlösaren
jag kräver en dubbel dos
mitt nirvana

tro
gud är de vuxnas låtsaskompis
jag har mina val
mina ideal
you match the description, baby

kvalad och korad
hos mig är du förlorad
men det inser du först
när du blivit blind
hey dj, spin that shit

det här är ovanligt
out of the ordinary
out of character
i tusen språk så finns det inte ord för mig

skärpan är borta
nu är hela mitt synfält en tunnel utan ljus
bryts av
svartnar




Fri vers av BaraOrd
Läst 312 gånger
Publicerad 2007-01-24 17:56



Bookmark and Share


  Elin R
jag har lite svårt för den engelska texten.
men "gud är de vuxnas låtsaskompis"
hela början förresten, och slutet, tilltalar mig mycket.
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd