Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag trodde aldrig jag skulle komma på mig själv med att det var en lögn. Förlåt. Eller.. jaa, vad kan man säga..?


Lögnare där.

Kommer du ihåg då jag sa:
' Jag är för svag för att klara av det '
Förlåt
Jag ljög
Sanningen är:
' Jag är för ensam för att klara av det '

Men ändå lämnade jag dig...

Jag kanske var för rädd för att du skulle lämna mig för mina brister..
Eller kanske sluta älska mig totalt?
Eller...
Jag vet inte.
Jag tänkte nog aldrig klart.

Jag ville inte ha just Din hjälp
Jag ville ha av någon annan
Någon det inte handlade om

Någon som kan vara neutral
Som varken står på din sida
eller min

Eller nej
Jag ljög igen
Jag vill ha DigMin sida..
Annars blir jag ju ännu en gång
För ensam för att klara av det








Fri vers av Johanna Almgren
Läst 240 gånger
Publicerad 2007-01-24 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanna Almgren
Johanna Almgren