Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaddå Ateist?

Skolans beskrivning av allt abnormalt som negativt.
Ni övertygar er själva att ni är ateistiska för att sedan signalera
homofobi och antifeminism.
Menar inte religion som dåligt men man ska stå för vad man säger
uttrycket jag är ateist hörs lika ofta som uttrycket jävla bög




Fri vers av Kristian eller christian
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-01-24 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristian eller christian