Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en text för att beskriva min sknad....


Älskling

Att beskriva dig kräver mer blad än vad som finns på vår jord
Hur ska jag någonsin kunna knäcka ditt lösenord?
Inte heller räcker, för att beskriva dig, alla världens ord
Men ändå sitter jag här natt efter natt, vid mitt skrivbord

Ja, här sitter jag på min stol helt förstörd och hopplös
Kan du inte bara komma tillbaks, åhhh du underbara tös
Glamorös, mirakulös, ambitiös, fabulös, mysteriös, deliciös
Varje dag med dig, hur långt tiden än går, känner man sig tyngdlös

Men nu sitter jag här, som sagt, ensam på min stol
Och jag mår alldeles säkerligen tvärtemot vad jag gjorde ifjol
Jämt tänker jag på dig, som en sommardag fylld med skratt och sol
Du är så vacker, som världens vackraste nyutslagna viol




Fri vers av DeW
Läst 384 gånger
Publicerad 2007-01-25 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DeW

Senast publicerade
Älskling
Älskling
* Se alla