Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sekund

Du slukar mina krafter

när jag exploderar i orgasmer

Håll mig, håll mig. 

du får mig att drömma bort

nu är du och jag av samma sort.


- Du är precis lika vilsen som jag.

 

 




Fri vers av P3traa_
Läst 307 gånger
Publicerad 2007-01-25 21:56



Bookmark and Share


  Jeny
Den här gillar jag. Fantastisk
2007-02-02
  > Nästa text
< Föregående

P3traa_
P3traa_