Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förstörd

du, du förstör alltid mig.
Gång på gång, alla nya tag jag tar.
Så förstör du alltid mig.
Jag försöker vara stark,
försöker tro på mig själv.
När jag tror att jag är hel,
så krossar du alltid mitt hjärta.
alltid.




Fri vers av P3traa_
Läst 375 gånger
Publicerad 2007-08-08 21:22



Bookmark and Share


    Issand.
smärtsam
2007-08-08
  > Nästa text
< Föregående

P3traa_
P3traa_