Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv

När tårarna har sinat,
när kännslorna förtvinat,
när allt är ingenting,
när man inte orkar mer,
när man inte längre ser
det vackra utanför

Då är livet intet
Ock tiden obefintlig
Allt som var vitigt, litet
och sorgen oförintlig

När såren i armen blivit djupa,
liksom de i själen
Då vet du hur jag lever
Då känner du mitt liv
Då vet du hur all glädje
förvinner på ett ögonblick
Då vet du hur mörkret
Fyller upp ett helt liv.




Fri vers av GothPrinsessa
Läst 288 gånger
Publicerad 2007-01-26 10:30



Bookmark and Share


  Lidde
Mycket bra!!
Jag vet hur du lever, finns nog ingen stanns på kroppen som jag inte har djupa sår
2007-01-26
  > Nästa text
< Föregående

GothPrinsessa
GothPrinsessa