Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

Vem är jag?
Vad vill jag
och varför?
Jag har förlorat allt
Alla stunder av lycka
har jag lämnat bakom mig,
Letar och letar
Efter den som jag är
Efter den som jag var.

Han tog bort hela mig
Gjorde mig smutsig och ful
Tog allt jag hadde
Han slängde mig i mörkret
Till smärtor och ångest
Har nappt sovit sen dess
Det hemska minnet
av hans äkliga kropp
plågar mej överallt
Jag måste göra saker hela tiden
för att glömma
slippa för en liten stund
Förut var jag stark
Hadde fortfarande koll
Men vad är jag nu?
INGENTING!
En gång mötte jag honom i mörkret
Och allt försvann.




Fri vers av GothPrinsessa
Läst 187 gånger
Publicerad 2007-01-26 13:02



Bookmark and Share


  maria laakso
asså visst den är bra dikten men den känns lixom lite läskig...
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

GothPrinsessa
GothPrinsessa