Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Får man ta livet av herr gårman?


Herr gårman



Ser sig för, tar inga risker,
Längs en linje utan val, och spänning,
Konsekvenserna blir alltid desamma,
Ta livet av herr Gårman, ta chansen och balansera,
Slå dig fri från måsten och ideal,
Det kan kännas svårt utan ledsagare längs vägen
Men då finns hoppet om att hitta rätt
Det finns inget annat sätt.

Så ta livet av herr Gårman?, ja!, Det får man...







Övriga genrer av Andreaspseudo
Läst 484 gånger
Publicerad 2007-01-26 20:32



Bookmark and Share


    Jennie1127
ja det får man :D
2007-05-17

    Jennie1127
you are superduktig :D:D
I like
2007-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Andreaspseudo