Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sanning :)


Glädjekälla


Hur kan en person betyda så mycket, för en annan, utan att veta om det?...

Hur kan en person få en annan att värmas upp av glädje, utan att veta om det?...

Hur kan en person såra en annan så det ilar i ryggmärgen, utan att veta om det?...

...genom att vara underbar.




Övriga genrer av Andreaspseudo
Läst 423 gånger
Publicerad 2007-04-10 00:38



Bookmark and Share


    Oprofessionell
detta var typ sanningensord om man kan uttrycka sig så :)
2007-04-10

    Jennie1127
sjukt fin!
och de två första meningarna skulle jag kunnat skriva till dig :)
kanske den tredje med iofs.

sjukt fin iaf!
puss på dej underbara du :)
2007-04-10

    Nicklas VIP
Ja! Så är det! Glasklart!

Men frågan återstår, hur..?

Om jag skulle försöka mig på ett svar, så säger iallafall jag - Det är kärlek.
2007-04-10

    *Zenobia*
Källan till glädje är även tårar......av förlösande skratt

Tragikomikisk gråtljuvlighet...
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Andreaspseudo