Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helvete?

Att det skulle finnas ett helvete
i livet efter detta
är ju inte så konstigt
trots allt

när man betänker att
denna jorden skulle kunna vara ett
paradis
ett himmelrike
om alla verkligen ville det




Övriga genrer av Seriösapoetersbov
Läst 401 gånger
Publicerad 2007-01-26 22:56



Bookmark and Share


  Mangal VIP
En fin insikt, väl värd för alla att beakta. Bra skrivet!
2007-02-08

  Micael Axelsson
En betänkansvärd dikt, vars helhet är utgör kärnan...

Vår egen planet, är kanske det himmelrike vi så vänligt förstör, för att vi fick valet att kunna göra det.
2007-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Seriösapoetersbov
Seriösapoetersbov

Mina favoriter
Precis här
Kaffe 1