Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristallglas

Liksom en operasångare krossar sitt

gyllene kristallglas.

är vi medvetna om att,

allting...

någon gång,

kommer att gå i krasch.




Hon sjunger,

höjjer tonen yttligare

ett steg.


Det tar sin tid

men det når sitt mål.


Gyllene kristallglas

liksom en dröm är du gjord

för att..

..krossas. 

 

 

 




Fri vers av P3traa_
Läst 336 gånger
Publicerad 2007-01-26 22:57



Bookmark and Share


  Söder
Hård som glas är drömmen, men det är inte säkert att den är bräcklig som glas... Allt går inte att krossa...
2007-01-27
  > Nästa text
< Föregående

P3traa_
P3traa_