Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintervita nätter


I nattens stjärneljus
blir jag lugn
faller till ro och
somnar till endast
ljudet av elden

Elden vaktar nattens kyla
värmer mitt inre
stillar tankar inom mig
säg är det barndomens ro
som vänder åter

Blickar ut på vintervit gård
belyst av tusen stjärnors ljus
mäktig är natten och
vintergatans sken




Fri vers av Reflection
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-01-31 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Reflection