Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skildring av livet i väntan på att dö


tripp trapp tripp trapp
genom sjukhuskorridoren
avdelning 9K-
barncancer

\"Thommy har rymt igen!\"
bort från behandlingen
Dunk dunk dunk dunk
springandes

Ute i nattmörkret
i vitt sjukhuslinne
sköra fötter,
rädd

\"Vart är Thommy, Har någon sett Thommy?\"
Borta fem timmar
Kalt huvud, skakiga händer,
barncancer

tripp trapp tripp trapp
tillbaka i sjukhuskorridoren
9K-
barncancer

Köpt tidning - Fantomen
nu är allting bra
Obotlig, läser fantomen
det är viktigast.

Fantomen räddar en flicka,
så fin hon är
Thommy vill bli som fantomen
en dag.




Fri vers av Dead dreams living
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-28 13:08



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Skrivet i raka ordalag... om livets nakna sanning. Samtidigt skönjar jag att döden utmanas, slutet är inte riktigt nått än.... eller kanske det mest är rädsla...
2007-01-31

    rosentagg
skit bra. en klar 5:a
2007-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Dead dreams living
Dead dreams living