Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För kort om det jag inte kan beskriva mycket längre.


De där dagarna

Vad gör vi nu?
Jag vet inte ens.
Jag ser mitt gamla, bortglömda ansikte i en krossad spegel
och jag tänker på de där dagarna.
jag tänker på våra förlorade dagar.




Fri vers av Holly
Läst 187 gånger
Publicerad 2007-01-28 13:13



Bookmark and Share


  Maskros
Det behövs inte mer, jag tycker det är fulländat såhär
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Holly
Holly

Senast publicerade
De där dagarna
* Se alla