Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angel of Light Illuminates nobody....

Angels fly high because they are travelling on Light,
not because they are the Angel of Light...




Övriga genrer av irenecbcn
Läst 456 gånger
Publicerad 2007-01-28 19:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sometimes Satan comes as a man of peace (Bob Dylan)
2008-05-15

  Mangal VIP
Intressant... Gillar vridande av det s.k. allmänt accepterade. Bra!
2007-03-16

  Regndanserskan
Tänkvärt....
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

irenecbcn
irenecbcn