Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undersökning

När jag höll upp mina trasiga fingrar mot ljuset
och du med orden undersökte
min smutsade själ
flög de första duvorna kuttrande genom en kall och klar luft.

De ömma sår
som vägrar att läka,
trots att tiden har förflutit.
Du klämde försiktigt på dem med dina doktorsfingrar
granskade dem ormsorgsfullt,

de som fortfarande kastar stenar
är bara rädda.




Fri vers av smoke&mirrors
Läst 398 gånger
Publicerad 2007-01-29 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smoke&mirrors
smoke&mirrors