Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Täcket

Ditt trassliga hår och
mitt trassliga liv
bildar väven vi sover och glömmer under
den varma filt av tistlar som får oss att
vila våra försjunkna sinnen.

Lätt faller den grå snön
de frusna tårar från bortglömda
men vi sover och
glömmer
under vårt täcke av trassel.




Fri vers av smoke&mirrors
Läst 478 gånger
Publicerad 2007-01-29 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smoke&mirrors
smoke&mirrors