Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Djupt inne i svanebäcksskogen

Frön får liv där vattnets brusande lugn sprider sig i tunga hjärtans oro.

En daggmask gråter salta pärlor medans månen tar ny skepnad bakom molnens skyddande vingar.

En kvist bryts av på mitten av okänd fots hårda stamp.

Vi är mitt emellan de två kullar som delar våra liv. det är mörk vinternatt och vi är i svanebäcksskogen.




Fri vers av Belver
Läst 432 gånger
Publicerad 2007-01-29 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Belver
Belver