Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Jag är skyldig, antar jag

Rollinnehavaren av det vackraste jag upplevt är du.
Ett spektakulärt framförande hålls mitt framför mina ögon och jag stirrar mig blind, blind på kärlek och längtan. Blind på dig. Ett långsamt och ganska ofta smärtsamt beroende utvecklas och blir större efter varje svepande blick du avlägsnar.
När natten möter morgonen är jag ändå ensam och det har väl aldrig spelat någon roll hur mycket jag velat annorlunda, för du skulle inte förstå.




Fri vers av Belver
Läst 450 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-05 16:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Såå fint
2007-12-09

    ej medlem längre
Kärlek och längtan...Antar att de sakerna tillhör livets grundvillkor. Fast ibland kan tyvärr kärleken vara rätt komplicerad. Just den känslan är ju samtidigt den mest ljuvliga och den mest fruktansvärda...
2007-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Belver
Belver