Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

färg

Förra veckan var blå.
Sakteliga skiftar dagarna färg till en varm grön. Den gröna färg som fyllde mina dagar hela sommaren.
Imorgon kommer dagen vara röd men på torsdag mer åt det violetta hållet.
Ibland är mornarna blå och kvällarna gula.

Livet är bra underligt.




Övriga genrer av Pasta
Läst 306 gånger
Publicerad 2007-01-30 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pasta
Pasta