Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt liv har hakat upp sig.


Jag är en gris

Grisen ligger i lera och suckar, samma gamla stia dag efter dag.
En ny händelse skulle inte vara fel.
Samma gamla stia.
Grisen luktar på sin mat, rester från igår.
Något kryddat med livets alla smaker.
Det vore trevligt.
Samma gamla stia.




Fri vers av Pasta
Läst 409 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-09 01:46



Bookmark and Share


  To
Applåder och sen tidigare bokmärkt!
2008-07-29

  To
Applåder och sen tidigare bokmärkt!
2008-07-29

  To
Underbart skrivet! Jag skulle vägra vara gris om jag var en, eller protesterat emot att bli förtryckt.

Skönt för den där Grisen att den i alla fall hade lera att ligga i, men det var typ inga rättigheter att skryta om.

Vem vill födas upp till en gris för att bli förtryckt, frihetsbedrövad, transporterad till ett slakteri för att blodigt dödas?

Tack för att du ger grisarna uppmärksamhet och kärlek.
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Pasta
Pasta