Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt som jag skrev till ett skolarbete om kärlek.


-Små detaljer små

Andetag
nervösa,
blickar små
som vädjar.

Ropar hej
här är jag.
Ropar
se mig här.

Inte vara
ensam.
Inte spela
tyst och
ensam.

Två händer
här.
Två kroppar
här.
Två människor
här.

Inte
ensam.
det är vi.
vi två
Tillsammans.

Inga knutor
inget trassel.
Nej vi övervinner allt.

Du
och
Jag
och

Kärleken.






Fri vers av Nagelbitaren
Läst 351 gånger
Publicerad 2007-01-30 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nagelbitaren