Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I know, jag har tagit lite :$ ifrån en sång men sen skrivit själv också tyckte det passade så bra sen var det faktiskt läxa att skriva massa engelska dikter så då behövde jag lite hjälp med sista alltså denna :P


In my dreams

I’m sleeping to dream about you
And I’m so tired of having to live without you
I cry myself to sleep every day
I always think about you
Your eyes, your lips, your hair, your are everywhere
In my dreams, in my mind..




Fri vers av Johanna Westin
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-01-30 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanna Westin