Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
((Direkt från hjärtat))


Let me go

Jag har träffat en kille som inte kan släppa taget.
Så speciell är jag inte,
så det borde vara lätt att glömma mig.

Släpp taget.

Vi har bara träffats två gånger,
men på dig verkar det som att vi har varit ihop i en lång tid.
Snälla, släpp taget.
För du gör bara allt så jobbigt.
Får mig att känna skuldkänslor,
när jag inte gjorde något.
För jag hade bestämmt att denna gången skulle jag ta det lungt.

Du gör det bara värre,
du får mig att avsky dig.

Släpp taget.




Fri vers av Pärlhalsbandet
Läst 262 gånger
Publicerad 2007-01-31 17:40



Bookmark and Share


  Juliaah
fin dikt!
:)
2007-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Pärlhalsbandet
Pärlhalsbandet