Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om hur den härvärlden är, falsk


sluta,sluta,sluta



jag hatar er. ni alla falska människor. ser ni inte, förstår ni inte?
ni ler era falska leenden som om ni vore glada, lyckliga.
sluta,sluta,sluta

varför blundar ni fastän era ögon är öppna.
varför pratar ni fastän era munnar inte säger nått.
sluta,sluta,sluta

denna falskhet, får mig att spy.
det får mig att stoppa fingrarna i munnen djupt.

varför gör ni så här mot mig?
ser ni inte att jag ler fastän jag inte är glad, lycklig?
ser ni inte att jag pratar fastän jag säger inget?
ser ni inte?

sSLUTA,SLUTA,SLUTA




Fri vers av chantraine
Läst 511 gånger
Publicerad 2005-01-28 23:15



Bookmark and Share


    Malin Johansson
Mycket bra dikt, den här tyckte jag om!!!
2005-02-07
  > Nästa text
< Föregående

chantraine
chantraine