Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland snurrar det bara på


Hinna med allt

Man vill så mycket
men dagarna går så snabbt
kutar, springer
rusar
allt
snabbare
och
snabbare och snabbare
ochsnabbareåsnababreåsnabbare

men
det betyder
å andra sidan

väl?

att det snart
är vår!

Hoppas att tillvaron rör sig
l å n g s a m m a r e

så att jag hinner andas




Fri vers av sanse
Läst 352 gånger
Publicerad 2007-02-02 10:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint med ordet långsammare glest skrivet! Utrycksfullt!
Ett mål i livet kan just vara våren. Det är den för mig och har alltid varit.....
Bra skrivet!
2007-02-25
  > Nästa text
< Föregående

sanse