Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskad

Fast Du är älskad
av så många andra
känns det som om Gud sände Dig till jorden
för min skull.




Fri vers av _hanna_
Läst 366 gånger
Publicerad 2007-02-02 20:44



Bookmark and Share


  aPorcupine
Så fint skrivet! Tänk vilken härlig känsla!
2007-07-02

  Elina Källman
oj, vad har hänt med dig?
du skriver så underbart.
rakt in i hjärtat.

underbartunderbartunderbart
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

_hanna_