Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
((Dirket från hjärtat))


En bild säger mer än tusen ord.

En blid säger mer än tusen ord,
visst är det så man säger.
När jag kollar på dem gamla bilderna på oss
som jag har kvar på min dator,
så kommer jag ihåg hur mycket jag älskade dig,
och fortfarande gör.




Fri vers av Pärlhalsbandet
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-03 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pärlhalsbandet
Pärlhalsbandet