Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bönen

Bön betyder att tala med Allah.

När jag ber fem gånger om dagen så känner jag frid, lugn och glädje i sinnet.
Jag känner närhet med Allah.
Jag riktar alla mina tankar åt Allah.
När jag ber så tackar jag Allah för allt Han har givit mig.
Jag ber också Allah att hjälpa mig när jag har det svårt.

Jag börjar alltid min bön i Allahs namn.




Fri vers av Ameena
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-03 21:21



Bookmark and Share


  stefan.g
Bön är ett starkt ord! Bön är för mig det djupa i hjärtats brunn som ömt med tillförsikt blir för Gud känt. Jag ber till Gud (talar) som till min stora underbara \"Pappa\" där Han kärleksfullt lyssnar. Din text om \"Bön\" får du gärna utveckla. Det är ett ämne som är väl värt att skriva om. Bra skrivet, och tack för läsningen!
2007-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Ameena