Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

naken hud

Naken hud, vidrör
Så oskuldsfyllt

Som vi

Aldrig rört
Så oskuldfyllt
Rörelser.

Tätt
Inuti själarna,
Vars hud inte existerar

Hjärtat svider
Pulsen ökar
Det är bara
Min, din.




Fri vers av soffefiia
Läst 317 gånger
Publicerad 2007-02-05 18:47



Bookmark and Share


    Jukebox
Soffefia, denna är magisk! Så sparsamt och väl valda ord som verkligen säger något allihopa. Kanon kombination! Jag ryser.
2007-03-01
  > Nästa text
< Föregående

soffefiia