Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

somomduinteredanviste

häftapparaten häftade ihop mina tankar
du kan läsa mig utan&innan
i samma hastighet som jag föll
rann lyckan av längst gatan
och ljug i tackt med lyckan,
och le i form av lögnen.
håll min hand.












Fri vers av ina.
Läst 265 gånger
Publicerad 2007-02-05 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ina.