Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom sätt dig nära så där så att huden bränns


Kom

Kom
Sätt dig nära
Så där så att huden bränner
och man vet inte längre om
man är du eller jag

Kom
Luta dig emot mig
när stormen bryter fram
låt mig få höra ditt hjärtas viskningar
och dina andetag om natten

Kom
Rör vid mig
Som jag rör dig i drömmen
Dansa med mig i rosornas symfoni
Och låt mitt hjärta väcka oss till liv




Fri vers av bortglömd
Läst 355 gånger
Publicerad 2007-02-06 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bortglömd