Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

strandland



Buttra nyvakna nyponsnår

dom är för unga för att minnas

de grunda sjöarnas hemligheter




barrdoftsvind drar bort mot stranden

barfota går vi där och samlar snäckor

havets rullar in och ut

salta stänk mot kinden

jag ser din profil från sidan

när du blickar mot horisonten




vad har kvällens färja med sig?




Fri vers av reagan
Läst 494 gånger
Publicerad 2007-02-08 09:36



Bookmark and Share


  Mackan
vackert och målande
känns som man är vid havet
2007-02-22
  > Nästa text
< Föregående

reagan
reagan